Duttendael

Drapeniersgaarde 163 | 'S-GRAVENHAGE

MOOIE LICHTE RUIME WONING MET VEEL LICHT INVAL EN VEEL EXTRA'S GELEGEN IN DE WIJK VREDERUST, 123 M2 MET 3 SLAAPKAMERS, MOOIE MODERNE KEUKEN MET ALLE INBOUWAPPARATUUR, HEERLIJKE BADKAMER MET VERDIEPT LIGBAD/WHIRLPOOL EN VLOERVERWARMING !

VANUIT DE WOONKAMER MET OPENSLAANDE DEUREN NAAR HEERLIJKE VERANDA MET OVERKAPPING, GEHEEL AFSLUITBAAR, MET BUITENKEUKEN, BUITENDOUCHE EN TERRASVERWARMING; NAAR ZONNIGE DIEPE ACHTERTUIN Z/W MET RUIME HOUTEN BERGING EN ACHTERUITGANG.

VERDER PARKEREN OP EIGEN TERREIN VOOR DE WONING;

OMSCHRIJVING:

BEGANE GROND: -ENTREE VIA RUIME HAL 340X216 MET GARDEROBE -GANG MET MODERN TOILET EN METERKAST -OPEN HOUTEN TRAP NAAR 1E ETAGE -VOORZIJDE EETKAMER 325X240 MET TUSSENGELEGEN KEUKEN -SMAAKVOLLE OPEN KEUKEN MET ALLE INBOUWAPPARATUUR W.O. OVEN, 5-PITS KOOKPLAAT, KOELKAST, WIJNKOELKAST, CLOSE-IN BOILER EN QUOOKER !

-RIANTE LICHTE WOONKAMER 570X515 EN PLAFONDHOOGTE VAN 3.18 EN OPENSLAANDE DEUREN NAAR VERANDA/TUIN

-DE GEHELE BEGANE GROND IS VOORZIEN VAN LICHT GLANZEND GRIJS LAMINAAT VLOER WAARBIJ REKENING IS HOUDEN MET BEHOUD VAN ONDERGELEGEN HOUTEN PARKET VLOER.

EERSTE ETGAGE: -OVERLOOP MET SCHITTERENDE LICHTKOEPEL -OUDERSLAAPKAMER AAN DE ACHTERZIJDE 570X301 -2 SLAAPKAMERS AAN VOORZIJDE RESP. 414X238 EN 325X295 -WERKELIJK PRACHTIGE DROOMBADKAMER MET LIGBAD/WHIRLPOOL EN INLOOPDOUCHE, 2E TOILET EN DUBB WASTAFEL -BERGRUIMTE 220X150 VOORZIEN VAN OPSTELPLAATS WASMACHINE, CV KETEL EN WTW-INSTALLATIE -GEHEEL VOORZIEN VAN LAMINAAT VLOER

BIJZONDERHEDEN: -KADASTRAAL BEKEND GEMEENTE DEN HAAG, SECTIE AW NO 3427, GROOT 214 M2; EEUWIGDUREND RECHT VAN ERFPACHT WAARVAN DE CANON EEUWIGDUREND IS AFGEKOCHT -ENERGIELABEL A

EXTRA'S: In de buurt Vrederust en Bouwlust zijn twee kleine winkelcentra Ambachtsgaarde en De Stede waar je goed terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Aan de Bouwlustlaan vind je een aantal modewinkels en exotische (vers)speciaalzaken. Voor een groter aanbod kun je terecht bij winkelcentrum de Leyweg in de aangrenzende wijk Morgenstond.

Bouwlust/Vrederust is een groene wijk met een groot recreatiegebied De Uithof op loopafstand. In de Uithof kun je wandelen, fietsen er is zelfs een mountainbikeparcours en paardrijden over de speciale paden. In de Uithof zit ook sportcentrum De Uithof waar je onder andere kunt schaatsen, klimmen, karten, skin en snowboarden.

Wat maakt Bouwlust/Vrederust uniek: -Natuur en recreatiegebieden om de hoek; vanuit De Uithof kun je via Madestein en landgoed Ockenburg helemaal doorsteken naar de zee. -Of de andere kant op naar het Westland en Midden Delfland -Sportcentrum De Uithof: veelzijdig sportcentrum aan de rand van de wijk. -Groen en water: tussen de woningen in de wijk is veel openbaar groen en water -Bereikbaarheid: Met de auto is de wijk zeer goed bereikbaar. Via de N211 Je zit zo op de A4.

Kandidaat-koper is in de gelegenheid de woning voor het sluiten van de overeenkomst te laten keuren door een bouwkundige. Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld. Maten zijn indicatief. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventueel onjuist vermelde gegevens. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Hoofdfoto

'S-GRAVENHAGE