Duttendael

Ridderspoorweg 248 | 'S-GRAVENHAGE

ZEER GOED ONDERHOUDEN EN BIJZONDER SFEERVOL 5-KAMER, 3-LAAGS MAISONNETTE MET FANTASTISCH MOOI VRIJ UITZICHT OVER HET WAPENDAL. DEZE PERFECT GELEGEN MAISONNETTE LIGT IN DE RUSTIGE BUURT BOHEMEN OP LOOPAFSTAND VAN HET GEZELLIGE SAVORNIN LOHMANPLEIN. DE WONING ZELF LIGT MIDDEN IN DE NATUURRIJKE OMGEVING VAN HET WAPENDAL, DE BOSJES VAN PEX, DE DUINEN, HET STRAND EN DE ZEE.

INDELING

Entree met gesloten portiek, brievenbus en bellentableau; Trappenhuis naar de derde verdieping met galerij en uitzicht over de natuurrijke omgeving.

Derde verdieping / eerste woonlaag: Hal (4.21 x 0.99/ 1.65) voorzien van een prachtige doorlopende houten vloer, met garderobe-ruimte, een berging onder de trap, toilet met fonteintje en biedt toegang naar de keuken en de woonkamer; Keuken (3.23 x 2.14) voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur: groot 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, koel-vries combinatie, vaatwasser en zeer ruime vaste kast waarin zich de wasmachine aansluiting bevindt; Lichte en sfeervolle woonkamer (6.02 x 4.13) welke ook voorzien is van de prachtig doorlopende houten vloer en toegang naar zonnig balkon (1.24 x 4.13) gelegen op het zuiden met bijzonder mooi vrij uitzicht over het Wapendal; Trap naar tweede verdieping.

Vierde verdieping / tweede woonlaag: Overloop met doorlopende houten vloer en toegang tot alle 3 de kamers en de badkamer; Grote voor zij slaapkamer (3.23 x 4.55) voorzien van doorlopende houten vloer en grote raampartij; Achterslaapkamer (4.61 x 2.50) met toegang naar tweede balkon (0.78 x 2.50) gelegen op het zuiden met ook hier vrije uitzicht over het Wapendal: Achter zij kamer (2.46 x 1.83) voorzien van vaste kast ; Geheel betegelde badkamer (2.30 x 2.50) met douche- ligbad, wastafel, design radiator en tweede toilet; Vaste trap naar zolderkamer.

Vijfde verdieping/ kapverdieping: Zeer verrassende en zeer lichte zolderverdieping (7.57 x 4.30) met heel veel opbergruimte onder de schuine gedeelten, 4 grote dakramen en een vaste kast met c.v. opstelling.

BIJZONDERHEDEN

- Kadastraal bekend gemeente Loosduinen, sectie I, perceelnummer 7078, indexnummer 89 - VvE: VvE Ridderspoorweg 232/254 en de Savornin Lohmanlaan 55/77, bijdrage 187,00 per maand (maandbijdrage is tijdelijk verhoogd met 100,- per maand om eind 2020 het pannendak te vervangen) - De woning is gelegen op erfpachtgrond eindigend op 31 december 2025, erfpachtcanaon 86,- per jaar, her uitgifte in aanvraag - De maisonnette is opgenomen in het monumentenregister - C.V. combiketel Remeha Avanta gasgestookt (eigendom 2012) - Uitgebreide elektra - Woning is geheel voorzien van dubbel glas - Box/berging (3.81 x 2.18) en containerruimte voor vuilnis in het souterrain - Openbaar parkeren - Oplevering in overleg - Verkoopvoorwaarde van toepassing

Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld met gegevens die o.a door de eigenaar/bewoner zijn verstrekt. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventueel onjuist vermelde gegevens. De koopovereenkomst wordt conform het NVM model opgemaakt met de daarbij behorende clausules die gebruikelijk zijn van een woning uit deze bouwperiode. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hoofdfoto

'S-GRAVENHAGE