Duttendael

Westenburgstraat 48 | VOORBURG

OP DE HOEK GELEGEN, 5 KAMER DUBBEL BOVENHUIS (111M2) MET PRACHTIGE ZIJRAMEN EN, PAS GERENOVEERDE OPEN KEUKEN MET KOOKEILAND EN ZONNIG BALKON, PRACHTIG LICHTE HOUTEN VLOER EN ZEER CENTRAAL GELEGEN IN VOORBURG-WEST, MET OP LOOPAFSTAND DE GEZELLIGE WINKELS IN DE HERENSTRAAT, HET GROENE PARK SONNENBURGH EN MET DE AUTO BINNEN 2 MINUTEN OP DE SNELWEGEN RICHTING AMSTERDAM, UTRECHT EN ROTTERDAM.

INDELING:

Entree via tuinpad naar voordeur: - hal met meterkast en binnentrap naar eerste etage - overloop met modern toilet en fontein - doorgebroken lichte en sfeervolle woonkamer (520 x 709 / 520 X 1081) met 3 vaste kasten in het middengedeelte - open keuken aan de achterzijde met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur; koel-vries combinatie, vaatwasser, combi oven-magnetron, kookplaat en afzuigkap. Tweede etage: - overloop met tweede toilet - voor slaapkamer over de gehele breedte (503 x 315) - tussengelegen moderne badkamer (213 x 311) met inloopdouche, dubbele wastafel, designradiator en wasmachine aansluiting - 2 achter slaapkamers (549x 311 en 355 x 192) - vliering met opstelplaats CV ketel en bereikbaar via vlizotrap met mogelijkheid tot een vaste trap (523 x 372)

BIJZONDERHEDEN:

Kadestraal bekend gemeente Voorburg, sectie F, nr 7933, appartementsindex 12, met actieve VVE (8/98e deel)maandelijkse bijdrage 150,00

Kandidaat-koper is in de gelegenheid de woning voor het sluiten van de overeenkomst te laten keuren door een bouwkundige. Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld met gegevens die o.a. door de eigenaar/bewoner zijn verstrekt. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hoofdfoto

VOORBURG