Duttendael

Rembrandtlaan 88 | VOORBURG

RUIM EN FIJN FAMILIEHUIS MET 4 RUIME SLAAPKAMERS EN EEN 14 METER DIEPE ZONNIGE ACHTERTUIN, GELEGEN OP IDEALE LOCATIE MIDDENIN OUD VOORBURG. CENTRUM, GROTE WEG, SCHOLEN EN DIVERSE SPORTCLUBS IN DE NABIJHEID.

ZONNIGE EN LICHTE WOON/EETKAMER MET HOUTEN VLOER OPENSLAANDE DEUREN NAAR DE DIEPE ACHTERTUIN EN HALF OPEN KEUKEN MET EVENEENS DEUR NAAR DE TUIN; BADKAMER MET LIGBAD EN DOUCHE OP DE SLAAPVERDIEPING EN 2E BADKAMER MET DOUCHE EN EVENEENS OPSTELPLAATS VOOR DE WASMACHINE EN DROGER; BEHALVE DE VASTE KASTEN IN DE WONING IS ER EEN RUIME BERGZOLDER;

OMSCHRIJVING:

BEGANE GROND: -Voortuin met overdekte fietsenberging en looppad tussen het groen naar de voordeur. -Entree woning, vestibule 266x198 -Betegelde gang 409x099 met toilet en provisiekast onder de trap. -Ruime en lichte doorzon woonkamer 1145x297 met erker aan de voorzijde en open haard. -Aan de achterzijde openslaande deuren naar de heerlijke achtertuin. -De achtertuin is ruim 12 meter diep. -De keuken 347x269 heeft ruime werk- en opbergruimte en beschikt over de gebruikelijke apparatuur. Van hieruit is de achtertuin eveneens toegankelijk.

EERSTE ETAGE: -Overloop met toilet -Slaapkamer aan de voorzijde 441X366 met vaste kast. -Ruime slaapkamer achter 515x366 eveneens met vaste kastruimte. -Derde beknopte slaap- c.q. werkkamer 285x198 aan de voorzijde. -Badkamer 347X198 met ligbad, separate douche, dubbele wastafel

TWEEDE ETAGE: -Overloop 284X174 met losse trap naar ruime bergzolder, 2x vaste kast waarvan 1 t.b.v. de CV-combiketel. -Slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel 578x276, -Slaapkamer aan de achterzijde 448x283 met vaste kastruimte -tweede badkamer met douche, wastafel en met aansluiting/opstelling wasmachine/droger.

BIJZONDERHEDEN: Voor- en achterzijde recent geschilderd, - Eigen grond - Bouwjaar 1930 - 170 m2 woonoppervlakte - meetrapport aanwezig - Woonkamer voorzien van fraai houten vloer - Voorzien van gedeeltelijk dubbele beglazing en voorzetramen - CV-combiketel (2005)

Kandidaat-koper is in de gelegenheid de woning voor het sluiten van de overeenkomst te laten keuren door een bouwkundige. Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld met gegevens die o.a door de eigenaar/bewoner zijn verstrekt. Maten zijn indicatief. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventueel onjuist vermelde gegevens. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hoofdfoto

VOORBURG