Duttendael

Gedempte Gracht 441 | 'S-GRAVENHAGE

FANTASTISCH GELEGEN 2 KAMER APPARTEMENT (85 m2) MIDDEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN DEN HAAG MET UITZICHT OP HET GEZELLIGE RABBIJN MAARSSENPLEIN. DE WINKELS, HET OPENBAAR VERVOER EN RESTAURANTS ALLEMAAL OP LOOPAFSTAND.

INDELING:

Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en camerabeveiliging; Via trap of de twee aanwezige liften te bereiken tweede verdieping.

Toegang tot het appartement via ruime L- vormige hal (1.78 x 5.22 / 1.45 x 5.86) met meterkast en toegang tot alle vertrekken met doorlopende laminaatvloer naar slaapkamer en woonkamer: Slaapkamer (3.41 x 3.51) met grote vaste kast en toegang tot balkon aan de Gedempte Gracht zijde (4.96 x 0.62); Keuken (3.41 x 2.53) met groot 5-pits gasfornuis, oven en afzuigkap; Geheel betegelde badkamer (1.83 x 1.73) met ligbad, douche, wastafel met ombouw; Toilet met fonteintje; Ruime waskamer (1.83 x 1.67) voorzien van wasmachine aansluiting; Lichte woon-/eetkamer (6.08 x 6.31) met toegang naar balkon (ZW) met uitzicht over de gezellige terrassen van het Rabbijn Maarssenplein;

BIJZONDERHEDEN:

- Kadastraal bekend gemeente 's-Gravenhage sectie H nummer 2526 A-14 (9/765 aandeel) - VvE: VvE City-appartementen De Markthof te 's-Gravenhage, VT2000 beheer, maandelijkse bijdrage 345,75 (inclusief voorschot stookkosten) - Beschermd stadsgezicht - Eeuwig durend erfpacht, canon is in de maandelijkse VvE bijdrage opgenomen - Blokverwarming - Uitgebreide elektra - Appartement is geheel voorzien van dubbel glas - Energielabel: voorlopig B - Oplevering in overleg - Verkoopvoorwaarde van toepassing

Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld met gegevens die o.a door de eigenaar/bewoner zijn verstrekt. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventueel onjuist vermelde gegevens. De koopovereenkomst wordt conform het NVM model opgemaakt met de daarbij behorende clausules die gebruikelijk zijn van een woning uit deze bouwperiode. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hoofdfoto

'S-GRAVENHAGE