Duttendael

Rembrandtlaan 88 | VOORBURG

SUPER HEERLIJK EN GEZELLIG HERENHUIS VOOR EEN GROEIEND GEZIN MET RUIM 12 METER DIEPE ZONNIGE ACHTERTUIN (van 10.00 u 's ochtends tot half 8 's avonds) OP EEN IDEALE LOCATIE MIDDENIN OUD VOORBURG.

Deze woning is ideaal gelegen aan een lommerrijke laan. Hiervandaan is het oude centrum van Voorburg met allerlei winkels en horecagelegenheden te voet bereikbaar. Ook de groenvoorzieningen Park Vreugd & Rust en het Juliana-Bernhardpark zijn in de buurt te vinden. Tevens is de woning zeer gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen (Prins Clausplein, A12 en A4) en openbaar vervoer (Station Voorburg, station Den Haag Laan van NOI en diverse bus-, tram- en Randstadrail verbindingen), scholen (zowel lager- als middelbaar onderwijs) en diverse sportfaciliteiten (waaronder tennisbaan Vreugd & Rust, hockeyverenging Cartouche en voetbalvereniging Forum Sport).

INDELING: BG -Voortuin met overdekte fietsenberging en looppad tussen het groen naar de voordeur. -Entree woning, vestibule 266x198 -Betegelde gang 409x099 met toilet en provisiekast onder de trap. -Ruime en lichte doorzon woonkamer 1145x297 met erker aan de voorzijde en open haard. -Aan de achterzijde openslaande deuren naar de heerlijke achtertuin. -De achtertuin is ruim 12 meter diep. -De keuken 347x269 heeft ruime werk- en opbergruimte en beschikt over de gebruikelijke apparatuur. Van hieruit is de achtertuin eveneens toegankelijk.

1e ET: -Overloop met toilet -Slaapkamer aan de voorzijde 441X366 met vaste kast. -Ruime slaapkamer achter 515x366 eveneens met vaste kastruimte. -Derde beknopte slaap- c.q. werkkamer 285x198 aan de voorzijde. -Badkamer 347X198 met ligbad, separate douche, dubbele wastafel

2e ET -Overloop 284X174 met losse trap naar ruime bergzolder, 2x vaste kast waarvan 1 t.b.v. de CV-combiketel. -Slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel 578x276, -Slaapkamer aan de achterzijde 448x283 met vaste kastruimte -tweede badkamer met douche, wastafel en met aansluiting/opstelling wasmachine/droger.

BIJZONDERHEDEN: Voor- en achterzijde recent geschilderd, - Eigen grond - Bouwjaar omstreeks 1921 - 170 m2 woonoppervlakte - meetrapport aanwezig - Woonkamer voorzien van fraai houten vloer - Voorzien van gedeeltelijk dubbele beglazing en voorzetramen - CV-combiketel (2005)

Kandidaat-koper is in de gelegenheid de woning voor het sluiten van de overeenkomst te laten keuren door een bouwkundige. Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld met gegevens die o.a door de eigenaar/bewoner zijn verstrekt. Maten zijn indicatief. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventueel onjuist vermelde gegevens. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hoofdfoto

VOORBURG