Duttendael

Da Costalaan 68 | RIJSWIJK

ZEER CHARMANT EN GOED ONDERHOUDEN KARAKTERISTIEK 4 KAMER DUBBEL BOVENHUIS (112 m2). GELEGEN IN DE GEWILDE EN KINDVRIENDELIJKE BUURT CROMVLIET MET ACHTER VRIJ UITZICHT OVER HET CROMVLIET PARK. TEVENS OP LOOPAFSTAND VAN HET GEZELLIGE CENTRUM VAN OUD-RIJSWIJK.

INDELING:

Begane grond: Entree op begane grond met luifel: Hal (2.13 x 0.97) met de originele wandtegels bij binnenkomst, meterkast en trap naar eerste verdieping;

Eerste verdieping: Overloop (3.90 x 0.97) met toegang tot keuken, woonkamer en eetkamer en toilet met fonteintje; Klassieke woon- en eetkamer (11,62 x 3,46) gescheiden door een prachtig glas-in-lood schuif-separatie, voorzien van aan beide zijden vaste kasten; De achterkamer is voorzien van een aangebouwde serre met een potkachel en vrij uitzicht op het Cromvliet park; De voorkamer is voorzien van een marmeren schouw met gashaard. In de erker komt het mooie authentieke glas-in-lood terug; De voorzijde gelegen luxe keuken (2.06 x 2.80) is van alle denkbare apparatuur voorzien, zoals een koelkast, vriezer, 5-pits Boretti fornuis met wok-brander en grote Boretti oven, afzuigkap, vaatwasser en magnetron; Trap naar tweede etage.

Tweede verdieping: Overloop (3.70 x 0.97) met een grote vaste kast (1.68 x 0.52); Tweede toilet met fonteintje; Voor- slaapkamer (4.48 x 3.36) met twee vaste kasten; Achter- slaapkamer (4.68 x 3.36) voorzien van schouw, vaste kast en toegang tot balkon (N) met heerlijk ochtendzon en vrij uitzicht; Tussen gelegen was-kamer/ bergruimte (2.29 x 1.44) met wasmachine en droger aansluiting en opstalplaats CV-ketel; Prachtige badkamer met ligbad, separate douche en wastafel in luxe engelse stijl.

BIJZONDERHEDEN:

- Kadastraal bekend gemeente Rijswijk, sectie A nummer 3374, appartement index 3 - VvE: VvE Da Costalaan 68 t/m 74 (even nummers) te Rijswijk, beheer via VvE management bv, 175,00 per maand - CV combiketel Remeha Avanta gas gestookt ( eigendom 2020) - Uitgebreide elektra - Woning gedeeltelijk voorzien van dubbel glas - Betaald parkeren (vergunning aan te vragen door nieuwe bewoners) van 18:00-24:00 7 dagen per week - Oplevering in overleg - Verkoopvoorwaarde van toepassing

Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld met gegevens die o.a door de eigenaar/bewoner zijn verstrekt. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventueel onjuist vermelde gegevens. De koopovereenkomst wordt conform het NVM model opgemaakt met de daarbij behorende clausules die gebruikelijk zijn van een woning uit deze bouwperiode. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hoofdfoto

RIJSWIJK