Duttendael

Godetiaweg 48 | 'S-GRAVENHAGE

MOOI & RUSTIG GELEGEN RUIME PARTERRE WONING (105M2) MET VOOR- EN RIANTE ZONNIGE ACHTERTUIN (ZW)V.V. VAN NOG OORSPRONKELIJKE DETAILS ZOALS DE SCHUIFSEPARATIE MET VASTE KASTEN EN HET G.I.L.

CENTRALE LIGGING NABIJ DE BOSJES VAN PEX DIVERSE WINKELCENTRA, SPORTVERENIGINGEN EN HET OPENBAAR VERVOER.

OMSCHRIJVING: -Toegang via gesloten portiek met brievenbussen- en bellen tableau,

-Entree begane grond, ruime hal en gang met meterkast, -separaat modern toilet met fontein. -Woon-/eetkamer en suite 1175x425 resp 3.95 met originele g.i.l. schuifseparatie en schouw -voorzijkamer 380x395 -keuken, v.v. inbouwapparatuur v.v. gaskooplaat afzuigkap, koelkast met vriezer -modern toilet met fontein; -Achtergelegen slaapkamer 420x334 met deur naar achtertuin -Tussengelegen moderne badkamer ca. 2.15 x 2.24 met inloopdouche en glazen wand, brede wasbak en handdoekradiator; -Achtertuin 14 x 9 gelegen op het zuidwesten met een aangebouwde stenen berging v.v. wasmachine aan- en afvoer, 2e houten berging achterin de tuin; -Fietsenberging gelegen in het souterrain

BIJZONDERHEDEN: Kadastraal bekend gemeente Gem Loosduinen, Sectie H, nr 4809, A1; Erfpacht eeuwigdurend heruitgegeven middels obligatoire overeenkomst, Canon 255,75,-- per halfjaar; Actiieve VVE, bijdrage 137,50 per maand. Bouwjaar 1951.

LET OP: Goedkeuring erfgenamen vereist en eveneens notaris keuze verkoper

-Gehele woning is voorzien van parketvloer; -Elektra 7 groepen met 3 aardlekschakelaars. -Verwarming middels c.v.-combiketel -Dubbel glas, voorzijde aluminium kozijnen en achterzijde kunststof kozijnen -Gratis parkeren en ruime parkeergelegenheid voor de deur. -Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. -Verkoopvoorwaarden van toepassing zoals o.a. ouderdomsclausule en asbestclausule

Kandidaat-koper is in de gelegenheid de woning voor het sluiten van de overeenkomst te laten keuren door een bouwkundige. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Hoofdfoto

'S-GRAVENHAGE