Duttendael

Jasmijnstraat 32 | 'S-GRAVENHAGE

UNIEK EN RUIME OP HOEK GELEGEN 77m2 PARTERRE APPARTEMENT MET GELEGENHEID TOT OVERDEKT PARKEREN OP EIGEN TERREIN!

Zonnige achtertuin gelegen op het zuiden, overdekte carport met elektrische vouwdeur met ruimte voor eventueel 2 auto's. Woonkamer met rondom mooie hoge raampartij met HR+ glas; De gehele parterre is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming in houten parketvloer "look".

Woning entree via hal en een open verbinding naar de lichte woonkamer met half open keuken uit 2005 voorzien van afzuigkap, kookplaat, oven, vaatwasser en koel-vries combinatie. Ruime badkamer met regen douche, bad en badkamermeubel met groot bubbelbad, aparte douche cabine met regen douche, hand douche en massage jets.

Ruime slaapkamer met schuifpui voorzien van HR+ glas naar zonnige tuin op het Zuiden en doorloop vanuit slaapkamer naar inloop-kleding kast/kamer.

INDELING:

ENTREE BG

-GANG 475X100 doorlopend naar halletje van 235 breed

-BERGKAST 3,59x122 MET ELEKTRA VOORZIENING

-TOILET

-BADKAMER 395X235 MET BAD, SEPARATE DOUCHE EN BADKAMER MEUBEL

-WOONKAMER 534X480 MET HALF OPEN KEUKEN 410X212

-SLAAPKAMER 410X309 MET SCHUIFPUI

-KASTEN- STUDEER- LOGEERKAMER 306X248

-ACHTERTUIN (Z) 797X640 MET ZIJ-INGANG V.V CARPORT

Bijzonderheden: Kadastraal bekend gemeente Den Haag, sectie AM, nr 6010 A3, met actieve VVE bestaande uit de Jasmijnstraat 28,/30,32, bijdrage 60,00 p.m., waarin gezamenlijke opstal verzekering, onderhoud en administratiekosten; - Verwarming via Remeha cv ketel uit 2014 (eigendom) - Uitgebreide elektrische installatie - Geheel voorzien van kozijnen met HR+ glas - Gevels geisoleerd - Carport met electrische vouwdeur - Oplevering per direct - Verkoopvoorwaarden van toepassing

Kandidaat-koper is in de gelegenheid de woning voor het sluiten van de overeenkomst te laten keuren door een bouwkundige. Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld met gegevens die o.a door de eigenaar/bewoner zijn verstrekt. Maten zijn indicatief. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventueel onjuist vermelde gegevens. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen. Alle verstrekte informatie dient in het kader van het BW niet beschouwd te worden als een aanbod, doch als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Hoofdfoto

'S-GRAVENHAGE