Duttendael

Welkom!

Foto kantoor

Bij ons kantoor aan het Han Stijkelplein in de wijk Duttendel, gelegen aan de rand van de duinen tussen het Belgisch Park & Klein Zwitserland.

Ons team bestaat uit:

  • Micheline Gyomorei — Makelaardij
  • Roland Wetzel — Beheer, Verhuur & Onderhoud

zodat we u op alle gebieden van dienst kunnen zijn.Even voorstellen

Foto Micheline GyomoreiMicheline Gyomorei heeft na een tiental jaren in de makelaardij werkzaam te zijn geweest in 2001 Duttendael opgericht. Er is samen met het team gekozen voor een “mensgerichte” benadering in de makelaardij en tevens in de hypotheekbemiddeling. Dat werd als zeer prettig ervaren door een inmiddels riant opgebouwd klantenbestand, welke tot stand is gekomen via mond-tot-mondreclame. De combinatie van bemiddeling bij aan- en verkoop èn een passende hypotheek met bijbehorende verzekeringen bleek succesvol te zijn. De hypotheek afdeling is in 2009 binnen het bedrijf als eigen entiteit voortgezet onder de naam Finaccoord Hypotheken en Verzekeringen.

Foto Roland WetzelRoland Wetzel is vanaf de oprichting direct betrokken en sinds 2003 full-time bij ons werkzaam. Naast de beleidsmatige ondersteuning van beide entiteiten ‘Duttendael Makelaardij’en ‘Finaccoord Hypotheken&Verzekeringen’ draagt Roland zorg voor de huisvesting van het kantoor en de daarbij behorende faciliteiten. Een ander deel van zijn werkzaamheden omvatten de woningmakelaardij in brede zin, waarbij huur,verhuur,beheer,onderhoud en de daarbij behorende schadeverzekeringen zijn speciale aandacht hebben.

Beoordelingen op Funda